Nok er det stadig vinter, men det går kun én vej med vejret. Det bliver mindre regnfuldt og mindre koldt som dagene går. Er der en tilberedningsmetode, som vi danskere i den grad har taget til os, så er det at lave vores mad på grillen. Dette kræver dog de rette forhold og de rette midler. Læs med i artiklen her og få 3 gode råd til, hvordan du bliver grillklar.
1. Find den gode grill
Når du skal grille er det ikke uvæsentligt, hvilken grill du benytter. Det handler både om, hvor tit du bruger din grill og om du benytter den året rundt. Bruger du kun din grill i sommertiden, så er en ganske almindelig kulgrill god at have. Den kræver godt vejr og god tid, lige det som sommerferien emmer af. Bruger du derimod din grill året rundt og ofte, så er en gasgrill et bedre valg, da den hurtigt er klar og ikke påvirkes af vinden.
2. Indret haven til grillen
Ligegyldigt om du bruger en gas- eller kulgrill, så er det rart for grillmesteren at stå i læ, når maden laves. Indret derfor haven med et overdækket areal, der kan skabe læ for vind og regn. De bedste forhold kommer ved et godt miljø, hvor det også er muligt at se. Køb derfor en E40 damppære. En E40 pære er god udendørs, da den har en stor E40 sokkel. Se udvalget af E40 pærer her og giv dig selv de bedste grillforhold.
3. Imponer familien med gode opskrifter
Der er ingen grænser for, hvad du kan tilberede på en grill og derfor er det kun fantasien, som sætter grænser. Find derfor en masse spændende nye opskrifter, som du ikke har prøvet før. Grillen tilfører en lækker smag til maden, som får de flestes munde til at mindes en lun sommeraften i juli. Prøv derfor nye ting af og imponer familien med din grillmad.
>