Gasgrill-testen – disse tre kan anbefales

Gasgrill-testen - disse tre kan anbefales

Mange danskere har forlængst sværet evigt troskab til gasgrillen og dens unikke egenskaber, siden den kom på banen. Det er næsten mere reglen en undtagelsen, at man finder en gasgrill på alverdens terasser og altaner i Danmark. I haverne rundt omkring i det danske land, er det også gasgrillen, der bliver foretrukket på grund af dens funktionalitet og praktik. Det er nemlig meget mere enkelt at tænde for gasgrillen, end at skulle starte kulgrillen op. I denne artikel går vi i dybden med tre bud på, hvilken gasgrill man bør anskaffe sig. Det kommer nemlig helt an på behovet man har samt, hvor mange gange om ugen man griller. Der findes nemlig både gasgrill til store og små behov – til de professionelle grillmestre og til dem, der bare gerne vil grille en bøf eller en kylling i ny og næ.

Du kan se den udvidede stor test af gasgrill lige her.

Weber Q3200 – den bedste gasgrill, der kan købes for penge

Skal man op på allerøverste hylde og virkelig have en gasgrill, der er intet mindre end perfekt – så er der kun et valg, der synes oplagt. Flere eksperter og tests af gasgrill afslører nemlig, at det kendte grillmærke Weber har produceret et mesterværk i deres gasgrill Q3200. Denne gasgrill er med længder den bedste af dem alle sammen, men det er samtidigt også den største og dyreste i Webers Q-serie. Den egner sig derfor bedst, hvis man er en stor familie eller ofte griller i store grupper. Grillen er udstyret med to hjul, der gør at den let kan transporteres rundt til forskellige steder. Tilmed kommer den med to sideborde, hvor man kan lægge alt sit grillmad på, før og efter tilberedningen. Q3200 er skabt i et innovativt design, der ligeligt fordeler varmen i alle dele af haven. Den er let at rengøre og passer samtidigt i alle mindre haver og større arealer. Weber Q3200 er for de ambitiøse grillere, der sætter en ære i at tilberede mad på grillens gasblus.

Dangrill Thor 300 PS Gasgrill – den budgetvenlige løsning

En anden essentiel mulighed, er at anskaffe sig en gasgrill, hvor man virkelig får noget pengene. Her er Dangrills bud på en gasgrill et perfekt eksempel. Thor 300 PS er nemlig designet til at kunne bruges hele året rundt, og derfor kan man altså lave alt mulig mad i grillen. Den kan, ligesom Weber Q3200 også servere mad til hele familien, uden at der er nogen, der går sultne i seng. Thor 300 PS er en ideel gasgrill til dem, der ønsker en solid og god gasgrill til budgetvenlige priser. For Dangrills priser er nemlig ikke skruet i vejret på samme måde som andre grill-brands har for vane. Man kan derfor erhverve sig en Thor 300 PS Gasgrill for lige knap 2.000 kr., hvilket er overordentligt billigt for så god en gasgrill.

Broil King Imperial XLS – til chefen

Jager man det ultimative udekøkken, og er man pænt ligeglad med, hvad det skal koste så har Broil King et forslag. Med Imperial XLS-modellen er man nemlig sikret en gasgrill som alle i ens omgangskreds vil snakke om. Den er det nærmeste grillentusiaster kommer på paradis på Jorden.

>