Få hjælp til at finde det bedste grilludstyr

Grilludstyr

Grillsæsonen nærmer sig med hastige skridt, og tiden er derfor inde til, at du får udrustet dig selv med alt det bedste udstyr. På den måde får du og dine gæster den bedste oplevelse, når grillen bliver kørt frem til den helt store festmiddag under den dejlige sommersol.

Stegetermometer

At lave den perfekte bøf er et kunstværk, som kun de færreste mestrer. Har du selv af og til problemer med bøffen, er der heldigvis hjælpemidler, du kan benytte dig af. Stegetermometeret er blandt det mest brugte stykke udstyr, når grillsæsonen skydes i gang. Med denne er det muligt at sikre, at kødet altid får lige den tid, der er brug for. Så skal bøffen være medium og ikke gennemstegt, som det ofte ender med, kan du nu se frem til, at det bliver en realitet hver eneste gang – du skal blot holde lidt øje med termometeret i ny og næ, som viser, om kødet har opnået den rette temperatur. Derudover så er den helt perfekte gave til nye grillejere

Stegebur til hakkebøfferne

En hakkebøf er god på panden, men den bliver endnu mere velsmagende, hvis den kommer fra grillen. Dog sker der ofte det, at bøffen klæber sig fast til risten, hvorfor den altid går fra hinanden, når du skal have den vent. Med et stegebur skal du ikke længere bekymre dig om, hvorvidt hakkedrengene sætter sig fast – nej, de er inde i et bur, som du let kan vende og dreje, afhængigt af hvilken side der skal have lidt ekstra varme og kærlighed.

Undervurder ikke forklædet

Når grillen bliver kørt i stilling, er det typisk fordi, der er kommet gæster på besøg. Derfor har du naturligvis noget lidt pænere tøj på, og det skal ikke gå hen og blive beskidt. Køb derfor et forklæde, og gå ”all in” når du gør det.

Du skal have købt et forklæde, hvor du har plads til dit udstyr. Den skal gerne have et par lommer, så du kan opbevare din tang, din paletkniv, måske en kold øl og alle de andre remedier, du har brug for, når du har taget tjansen som grillmester. Der kan ske meget på grillen, hvis du har mange gæster på besøg, og derfor skal du have alt udstyret på dig hele tiden. Det går ikke, at du pludselig skal en tur i køkkenet, eftersom det kan resultere i en bøf eller en pølse, som pludselig fik for meget. Så køb et forklæde, hvor du kan have alle dine ting.

Hold grillen ren med en grillbørste

Det er vigtigt, at du holder din grill ren. Det gør, at dit grillmad ikke pludselig får samme smag, som noget du tidligere har lavet. Dog er den største årsag alligevel hygiejnen, og det kan faktisk være direkte usundt, hvis du ikke vedligeholder og renser din grill. Specielt risten skal helst være uden rester, når du går i gang med en ny omgang mad, og derfor er det en god ide, hvis du investerer i en god grillbørste, som kan fjerne det skidt, som har hobet sig op. Husk, at der er stor forskel på børster, så køb en af høj kvalitet og gå ikke på kompromis. På den måde går rengøringsprocessen hurtigere, og du skal ikke lægge så mange kræfter i, da det hele går let lettere.

Det varme vejr og grillsæsonen nærmer sig – så få købt dit udstyr ind allerede i dag.>