Tre populære grillmærker

Rød grill

Det er ikke bare lige sådan at finde det rigtige mærke til din grill såvel som dit udstyr. Ligesom med tøj er der nemlig flere mærker, som har gjort sit indtog på det danske marked. De har hver deres måde at angribe markedet, og ligesom med alle andre brancher er der mærker i den dyre ende, hvor man betaler lidt ekstra for et bestemt brand. Modsætningsvis er der også mærkerne, som har en god kvalitet, men måske ikke et lige så stort brand, hvorfor prisen er lidt lavere. Her i artiklen vil vi komme rundt om tre populære mærker, som hvert år finder vej til grills landet over.

Weber

Her er mærket, som alle inkarnerede grillentusiaster søger hen imod. Mærket vidner ikke bare om en høj kvalitet – nej, deres brand er endvidere ensbetydende med, at der er lidt ekstra penge på kontoen. Weber har kort sagt det samme ry i grillbranchen, som Apple har, når snakken falder på computere.

Weber har siden sit indtog på det danske marked haft stor indflydelse, og det er uden tvivl det brand, som er mest kendt. Stort set alle kender til mærket – selv personer uden interesse for grillverdenen. Så er du villig til at betale lidt ekstra for en god kvalitet og et populært brand, er det oplagt, at du holder øje med mærket Weber, når du skal på jagt efter din nye grill eller udstyr.

Sunwind

Dette firma blev etableret i Norge i år 1993, og det var først efter et par år, de kom til de andre nordiske lande – inklusiv Danmark med deres grilludstyr. Siden er mærket vokset, og i dag er Sunwind blandt Nordens absolut største inden for området. Sunwind har lavet en lang række gode produkter, som kan være et alternativ til de lidt dyrere produkter fra mastodonten Weber. Sunwind er nemlig lidt billigere, men kvaliteten er stadig på et yderst fornuftigt niveau. Ligeledes har de et stort udvalg, og specielt når det kommer til gasgrill, har de meget at byde på.

Landmann

Måske har du ikke hørt om mærket, og er dette tilfældet, skal du lige have læst lidt op på din viden inden for grillbranchen. Det tyske mærke har nemlig mere end 40 år på bagen, og selvom de ikke er helt så kendte som konkurrenten Weber, er deres produkter stort set tilsvarende, når det kommer til kvalitet. Hovedsageligt deres mange gasgrill er helt med fremme og yderst konkurrencedygtige ift. såvel kvalitet som pris.

I Danmark har dette mærke fundet vej til flere butikker, og Landmann bliver således forhandlet i Coop, Bauhaus, Tretti og mange andre butikker. Vil du have kvalitet til en virkelig god pris, skal din kikkert indstilles mod dette mærke.

Find dit grilludstyr hos Wupti – Det største udvalg og billigste udstyr>