Lån penge til en grill – Stil den som sikkerhed

Lån penge til en grill - Stil den som sikkerhed
Lån penge til en grill - Stil den som sikkerhed

Går du og drømmer om at få den helt store nye grill, men har problemer med at få økonomien til at passe sammen med drømmen? Så kan det være aktuelt at overveje at lille lån som potentielt kan bruge den nye grill som sikkerhed eller som pant for det lille lån.

Lad os se på mulighederne for at låne penge til noget som en grill.

Lille sms lån uden sikkerhed

Lån penge til en grill - Stil den som sikkerhed

Der er kommet mere og mere fokus på de forskellige typer kviklån i de senere år fordi mange lånevirksomheder er begyndt at tilbyde nogle relativt dyre lån, som kan være svære nogensinde at komme ud af igen hvis man i forvejen er presset med økonomien.

Der er kommet en ny lovgivning angående kviklån som betyder at f.eks. lille sms lån på 3000 kroner med eller uden sikkerhed, kun må have en ÅOP på maksimalt 25%. Det betyder også at man som forbruger der ønsker at tage et lån udenom banken, kan have en bedre chance for at betale lånet tilbage igen. For når man højest må kræve en ÅOP på 25% så er der pludseligt meget mindre udgifter i forbindelse med at låne penge, og dette gør det også markant lettere at betale sit lån tilbage igen, da du ikke ender med at skulle lånebeløbet tilbage 10 gange før det er afbetalt.

Når du optager disse små lån så er det ikke sikkert at du skal stille noget som sikkerhed, da det hos mange låneudbydere først er et krav ved lidt større lån. Men du bør alligevel være opmærksom på at det godt kan ske at du skal stille et eller andet som sikkerhed, hvor låneudbyderen får pant i det du låner til.

Hvilken type grill er den bedste investering?

Når du skal ud og vælge hvilken grill du ønsker at låne penge til, så er det vigtigt at du husker at finde en grill du både kan have i mange år, men også en som ikke er for dyr at bruge, samtidigt med at den rent faktisk bliver brugt. Her skal du være opmærksom på at der både findes en gas grill og en almindelige kul grill. Hvis du vælger en kul grill, så skal du f.eks. være forberedt på at du skal stå for at tænde kul op hver gang du skal bruge den, hvilket naturligvis tager lidt længere tid at starte grillen op med, end hvis du har en gas grill. Men hvis du har en gas grill, så er der også en risiko for at nogle af komponenterne går i stykker, så den skal repareres. Så der er plusser og minusser ved begge typer.

Der er mange der er begyndt at gå over til gasgrillen fordi de er hurtigere at starte op, og du slipper for at skulle stå for at varme kul op inden brug hver gang, hvilket gør at en gas grill ofte er det populære valg hvis man gerne vil bruge den lidt oftere.

Hvilken grill er billigst?

Det er svært at svare på hvilken type grill der er billigst da man ikke kan sammenligne dem 100%. Men når det er sagt, så er det oftest billigst at bruge en gasgrill end en kulgrill, da en flaske med gas kun koster 200 kroner og kan holde en hel sæson for mange, mens kul koster en del mere at bruge hvis man skulle bruge den kul grill lige så ofte som en gas grill. Så hvis man ønsker den billigste løsning, så skal man nok kigge ind i en gas grill.

>