Sådan kombinerer du sport og grillaften

Sådan kombinerer du sport og grillaften

Sådan kombinerer du sport og grillaften

Hvordan holder du den ideelle barbecue med sportstema? Hvad kan man spise, hvordan pynter man op, og hvad skal man se? Det kommer vi her med vores bedste bud på.

Der er ikke meget, der er så festligt som at gøre sportsbegivenheder foran fjernsynet til en fest. Det skulle da lige være at kombinere det med en grillaften. Men udover dine bedste venner og en god kamp, hvad skal sådan en aften indeholde?

Først og fremmest skal du skabe rammerne, så dine gæster kan se, at temaet er sport. Der er flere måder at gøre det på. Du kan vælge at lave et tema, der dækker sport generelt, og du kan vælge at fokusere på din yndlingssport eller yndlingsklub. Hvis du vælger et generelt sportstema, kan du for eksempel søge inspiration i de forskellige sportscafeer, pubber og restauranter. Danmark har ikke så mange caféer og restauranter med sportstema, som man ser det i New York, men du kan eventuelt gå ind på Kick-Off Sportspub i Odense . Her kan du få inspiration fra deres vægge, som er udsmykket med fodboldtørklæder, spillerbluser og bannere fra forskellige sportsklubber. Og hvis det ikke er nok, kan du hente inspiration på udenlandske sportscafeers hjemmesider, der blandt andet har sportsrekvisitter liggende og hængende som bolde, ishockeystave, tennisketsjere m.m.

Fodbold: Festlig og stemningsskabende

I Danmark er det både normalt og oplagt at mødes omkring fodboldkampe. Fodbold er vores nationalsport, og det bliver både spillet og set af rigtig mange mennesker. Fodbold er også en sport, hvor der – som regel – sker en masse, og det er en sport, som er god til sociale sammenkomster, fordi den er stemningsskabende og festlig. Og så er fordelen, at der næsten altid spilles fodbold et eller andet sted i verden. På søndag spiller den danske Superliga for eksempel, hvor bet365 har odds forslag på FC København-Esbjerg , der giver odds 1.28 på sejr til københavnerne og hele 11.00 til Esbjergenserne i tilfælde af sejr. Men der er også stadig liv før jule i ligaerne i Italien, Tyskland og England. Når I ser fodbold – eller hvilken sport I nu ender med at vælge – er det også meget nærliggende at iføre sig favoritholdets trøje eller tørklæde for stemningens skyld.

Sådan kombinerer du sport og grillaften

Grillede burgere og hotdogs

Barbecue og sport er skabt til at gå hånd i hånd! Grillmad er helt perfekt til en sportsaften, fordi det er nemt at lave og passer godt ind i temaet. For eksempel er det meget almindeligt, at man på danske sportsstadions kan købe franske hotdogs, så hvorfor ikke lave en ekstra lækker version med grillet brød og pølse? Eller du kan lave burgere på grillen, og grille både bøffer og boller. Der skal naturligvis også være chips og dip både før, under og efter kampen.
Og afslutningsvis vil vi lige indskyde, at du selvfølgelig aldrig må gå ned på drikkevarer som øl og vand til at skylle sejre, nederlag og lækker grillmad ned med.>