Grillet Jomfruhummer Opskrift

Grillet jomfruhummer

Hele jomfruhummer, som er penslet med hvidløgs-chiliolie.
Kan laves som en forret til en mindre hovederet.

Serveret med: et godt stykke brød og en god salat eller som en hovedretserveret med grillede grøntsager.

  • 4personer
  • 4-5 pæne store jomfruhummer p/p.
  • 4 store majskolber
  • 3 store zucchini
  • 4 fed hvidløg
  • 1 rød chili ca. 1 dl olivenolie
  • Metal spyd.En god salat.

En opskrift hvor man kan få afprøvet direkte –indirekte grill metoden.
Majskolber
rengøres og skæres i 4 -5 skiver og det samme gøres med zucchini.
Flæk chilien og fjern kærnerne,hak chilien fint sammen med hvidløgene og bland det med olien,tilsæt lidt salt. Skiftevis majs og zucchini sættes på spydene og pensles med olieblandingen.
Jomfruhummerne lægges i en skål og pensles godt med olien. Spydene med Majs og zucchini lægges på den varme del af grillen til de får lidt farve,læg dem over på den anden halvdel og pensle dem en gang.
Læg jomfruhummerne på den varme del af grillen og steg dem ca.10 minutter i alt.Lidt æggehvidestof kommer ud når de er færdige. Serveres med majsene, brød og en god salat.

Når du alligevel er i gang med din lækre jomfruhummer, så kan du også lige spice middagen op med en lækker Strawberry daiquiri