Grillet ost & grøntsager – Grill Opskrift

Grillet grønsager

En let saltet Græsk ost,friske grøntsager,grillet og anrettet på en sprød salat, marineret med en god olivenolie og drysset med finthakket frisk rosmarin.

  • 4-6 personer
  • 2oberginer
  • 2zuzzini
  • 1 pk.minimajs
  • 10-15 cherrytomater
  • 1 pk. let saltet græsk ost
  • 500g. små kartofler
  • 2 gule og 2 røde peberfrugter
  • frisk rosmarin
  • olivenolie
  • grøn salat
  • eventuel sorte oliven og italiensk brød.

Kartoflerne forkoges og afkøles.Lægges i en skål og drysses med olivenolie og finthakket rosmarin. Obergine og zuzzini skæres i skiver og drysses med lidt groft salt og olivenolie.

Peberfrugter halveres, renses og skæres i brede strimler,drysses med olie. Osten skæres i brede skiver og pensles sammen med minnimajsene.
Grillen tændes, medium varme,grillristen pensles godt med olivenolie og alle tingene grilles til det har en pæn farve,tomater grilles sidst. Anrettes i en stor flad skål,eventuel med lidt rugulablade i bunden.
Tips: kan drysses med lidt ekstra rosmarin, olivenolie, de hele oliven samt høvlet parmesanost.
Kan serveres med grillede kyllingebryst eller flankesteak.>