En let saltet Græsk ost,friske grøntsager,grillet og anrettet på en sprød salat, marineret med en god olivenolie og drysset med finthakket frisk rosmarin.
- 4-6 personer
- 2oberginer
- 2zuzzini
- 1 pk.minimajs
- 10-15 cherrytomater
- 1 pk. let saltet græsk ost
- 500g. små kartofler
- 2 gule og 2 røde peberfrugter
- frisk rosmarin
- olivenolie
- grøn salat
- eventuel sorte oliven og italiensk brød.
Kartoflerne forkoges og afkøles.Lægges i en skål og drysses med olivenolie og finthakket rosmarin. Obergine og zuzzini skæres i skiver og drysses med lidt groft salt og olivenolie.
Peberfrugter halveres, renses og skæres i brede strimler,drysses med olie. Osten skæres i brede skiver og pensles sammen med minnimajsene.
Grillen tændes, medium varme,grillristen pensles godt med olivenolie og alle tingene grilles til det har en pæn farve,tomater grilles sidst. Anrettes i en stor flad skål,eventuel med lidt rugulablade i bunden.
Tips: kan drysses med lidt ekstra rosmarin, olivenolie, de hele oliven samt høvlet parmesanost.
Kan serveres med grillede kyllingebryst eller flankesteak.>